Despre noi

AIRSPORTS.RO

Despre airsports.ro

Povestea noastra a inceput in 2011, cand am devenit oficial un club sportiv de zbor. Am facut acest pas din dorinta de a aduna comunitatea de piloti  sub un singur nume, Airsports, care a devenit cunoscut in Romania, dar si in Europa. 

Antoniu Balan (Toni) este pilot de tandem si unul dintre cei mai buni instructori de parapanta din Romania. Toni are pana in prezent peste 3800 de zboruri in tandem cu parapanta. A fost pilot de tandem in Pokhara- Nepal, unul din cele mai  populare locuri de zbor in tandem din lume. Este pilot de tandem si instructor certificat cu licenta, inclusiv in Noua Zeelanda. 

Cursuri si scoala de zbor
cu parapanta

Zborul cu parapanta este un sport sigur, insa doar daca este tratat cu responsabilitate si daca se respecta anumite reguli.

 Clubul sportiv Airsports.ro organizeaza in fiecare an cursuri si seminarii de pregatire pentru zborul cu parapanta la toate nivelele – incepand de la cursuri de parapanta pentru incepatori, pana la cursuri de perfectionare pentru pilotii profesionisti care participa la competitii internationale. 

Zbor CU PARAPANTA IN TANDEM

Pentru ca experienta zborului cu parapanta sa poata ajunge la cat mai multa lume, oferim zboruri cu parapanta in tandem.  Zborul in tandem insemna ca veti zbura impreuna cu un instructor, folosind un echipament dedicat acestui tip de zbor.  Astfel echipamentul de zbor suporta o greutate de peste 200 de kg. 

 De acesta experienta se va ocupa instructorul Antoniu Balan, impreuna cu pilotii clubului sportiv Airsports. 

Magazin de echipamente de zbor

In zborul cu parapanta, echipamentul de zbor este unul din cele mai importante aspecte. Acesta trebuie sa fie in concordanta cu experienta pilotului, cu numarul anual de ore de zbor si in functie de tipul zborului pe care acesta il practica.

Airsports.ro este cel mai important importator de echipamente de parapanta din Romania. Oferim atat echipamente second-hand, cat si echipamente noi.  Daca inca nu stii care este echipamentul potrivit pentru tine, scrie-ne un mesaj si te vom ajuta cu drag.