Zbor cu parapanta in tandem Maramures | Baia Mare | Satu Mare | Cluj

Incearca o experienta noua...

Zbor in tandem

cu parapanta

ZBOR CU PARAPANTA IN TANDEM
-in BAIA MARE-

TE ASTEPTAM la ZBOR

Despre zborul cu parapanta in tandem...

Zborul cu parapanta „in tandem” inseamna ca vei zbura impreuna cu un instructor. Acesta va pilota parapanta, in timp ce tu te vei putea bucura de zbor. 

Odata ajunsi la locul de decolare, iti vom explica pas cu pas tot procesul de decolare si aterizare.  De aici tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de zborul in tandem, sa faci multe poze si sa asculti de instructiunile instructorului. 

Transportul pana la locul de decolare se va face cu masina noastra. Ne vom intalni  in Baia Mare (iti vom comunica locul exact de intalnire), de unde vom pleca direct spre locul de decolare. 

POZELE SI FILMARILE SUNT INCLUSE IN PRET

Pretul unui zbor cu parapanta este de 350 LEI

VOUCHER CADOU

Zborul cu parapanta este un cadou perfect! Oferim posibilitatea de a achizitiona un voucher valabil pe toata perioada anului.

Cum va fi vremea
in maramures?


Locurile de zbor cu parapanta

Ignis-Maramures

Varful Ignis se afla la o ora de mers cu masina, din Baia Mara, la o altitudine de 1300 de metri.

Pana sus la locul de decolare se poate ajunge doar cu masina de teren, insa de acest lucru ne ocupam noi, transportul fiind inclus in pret.

Durata zborului este de 15-25 de minute, in functie de conditiile meteo si de curentii cu aer, care ajuta parapanta sa prinda inaltime.  Daca curentii ne permit,  se poate prelungi zborul la 35-55 de minute, insa va fi o  taxa suplimentara de 35 euro

 

Borsa-MaramureS

Localitatea Borsa se afla la 2 ore si jumatate de Baia Mare, iar locul de zbor se afla la o altitudine de  1400 de metri. 

Daca conditiile permit, transportul pana la locul de decolare se va face cu masina noastra de teren. Insa in caz contrar, vom urca cu telescaunul, urmand ca de acolo pana la locul de decolare sa mergem pe jos in jur de 15 minute. 

Borsa este unul dintre cele mai populare orase din Maramures, dar si unul dintre cele mai bune locuri de zbor.  In timpul drumetiei noastre pana la locul de zbor, vei vedea si cateva dintre cele mai frumoase obiective din zona: Cascada Cailor, Pietrosul Rodnei, precum si muntii din jur.

 

Pretul unui zbor cu parapanta este de 65 de EURO

Pozele si filmarile sunt incluse in pret.